Transport

ETAN Logistika, katera ima sedež na Ptuju ter pisarne v Mariboru in Zagrebu, nudi inovativne logistične storitve in operativne dejavnosti na področju cestnega, železniškega, zračnega ter vodnega prometa.

S strokovnim znanjem na področju trgovine na debelo in drobno - prehrana, avtomobili, zdravstveno, farmacevtsko in kemično industrijo, se lahko zanesete na nas.

V podjetju je pomembno, da poslovni procesi na koncu dajo pozitiven rezultat. Prav zaradi tega se vsak prevoz obravnava posebej, pri čemer upoštevamo tovor, prevozna sredstva in transportne poti. Pomembno vlogo pripisuje prometnemu sistemu, ki ga določajo vrsta blaga in lokacija razkladanja in natovarjanja.

Na voljo imamo vse vrste prevoza, odvisno od vaših zahtev in vrste blaga. Naši zaposleni nadzirajo, preverjajo in spremljajo vaše blago od začetka do konca svojega potovanja in vas obveščajo o stanju prometa. ETAN Logistika je odgovorna za kupce v celotni dobavni verigi. Vsak prevoz nam je izziv in je usmerjen in pravočasen.

 

Kopenski transport

Osnova poslovne sposobnosti je brezhiben prevoz blaga. Z raznolikimi logističnimi storitvami in dostavami po vsej Evropi ter z učinkovitimi in inovativnimi rešitvami smo zanesljiv partner.

Pomorski transport

Inovativni logistični pristop in večletne izkušnje zagotavljajo odlično sodelovanje s poslovnimi partnerji. Optimalna koordinacija vseh udeležencev ima odličen portfelj tudi na področju prometa, ki vključuje tudi ladijski promet.

Zračni
transport

Pozorno poslušamo vaše logistične izzive in prilagodimo našo uspešnost tržni analizi in vašim željam. Proces vključujejo strokovnjake v zračnem prostoru, ki zagotavljajo nemoten prevoz vašega tovora.

Pišite nam